Foto-reseña: El còmic de Joc de Trons 3 | El cómic de Juego de Tronos 3

18.8.15
Ficha técnica:

Joc de trons: El còmic #3
de George R. R. Martin ★ 2014 
publicado por Fanbooks, Grup 62  128 páginas   15€
 / Comprar 
  

Joc de trons #1 [RESEÑA]
Joc de trons #2 [RESEÑA]
Joc de trons #3

Foto-reseña:
Català + Castellano
Ja fa algunes setmanes que tenia pendent escriure aquesta foto-ressenya, però per diferents motius (Com són deixar-me el llibre a una altra ciutat, no poder-ne fer les fotografies, o que se’m espatllés l’ordinador...), no l’he pogut fer fins ara que m’han facilitat un ordinador on poder escriure-la.  

***

Ya hace algunas semanas que tenía pendiente de escribir esta foto-reseña, pero por diferentes motivos (Como son dejarme el libro en otra ciudad, no poder hacer las fotografías, o que se me estropeara el ordenador... ), no lo he podido hacer hasta ahora que me han facilitado un ordenador donde poder escribirla.

Si ja heu llegit les ressenyes dels anteriors còmics de Joc de Trons sabreu que m’encanten (En general m’encanta tot ho relacionat amb la meravellosa saga d’en George R. R. Martin :P). El tercer còmic de Joc de Trons segueix amb les èpiques histories de Ponent, on cada vegada anem descobrint més secrets i es torna cada vegada més i més emocionant.  Per tal que us en feu una idea, aquest còmic correspondria a més o menys a partir de la meitat – terç final del primer llibre de Cançó de Gel i Foc.

***

Si habéis leído las reseñas que escribí de los anteriores cómics de Juego de Tronos sabréis que me encantan (En general me encanta todo lo relacionado con la maravillosa saga de George R. R. Martin: P). El tercer cómic de Juego de Tronos sigue con las épicas historias de Poniente, donde cada vez vamos descubriendo más secretos y se vuelve cada vez más y más emocionante. Para que os hagáis una idea, este cómic correspondería a más o menos a partir de la mitad - tercio final del primer libro de Canción de Hielo y Fuego.
La historia és manté totalment fidel al llibre, per el que si us l’heu llegit estic segura de que us encantarà veure aquesta adaptació tan cuidada.  
M’agradaria remarcar ho increïbles que són les il·lustracions d’aquesta obra: Totalment detallades, plenes de color i amb un estil fantàstic que ens transporta fàcilment a la vida dels seus personatges.

***

La historia se mantiene totalmente fiel al libro, por lo que por lo habéis leído estoy segura de que os encantará ver esta adaptación tan cuidada.

Me gustaría remarcar lo increíbles que son las ilustraciones de esta obra: Totalmente detalladas, llenas de color y con un estilo fantástico que nos transporta fácilmente a la vida de sus personajes.
Crec que no s’han acabat de publicar els següents volums de la saga de còmics en català, el que es una pena ja que m’encanta llegir aquestes histories en la meva llengua materna. Tot i així, m’ha encantat poder gaudir d’aquests còmics, i estaré atenta per si algun dia es decideix publicar les continuacions.

***

Creo que no se han acabado de publicar los siguientes volúmenes de la saga de cómics en catalán, lo que es una pena ya que me encanta leer estas historias en mi lengua materna. Aún así, me ha encantado poder disfrutar de estos cómics, y estaré atenta por si algún día se deciden publicar las continuaciones.

Aquests còmics són una adaptació molt cuidada de la historia de Cançó de Gel i Foc, que tenen el factor positiu de poder-se llegir tant si ets lector dels llibres com no lector: Els lectors en gaudiran gràcies a la seva fidelitat amb la historia original, i els no lectors que no s’atreveixen amb els llibres els hi encantarà poder apropar-se a una versió més literària.
Una saga de còmics altament recomanada!

***

Estos cómics son una adaptación muy cuidada de la historia de Canción de Hielo y Fuego, que tienen el factor positivo de poderse leer tanto si eres lector de los libros como no lector: Los lectores disfrutarán gracias a su fidelidad con la historia original, y los no-lectores que no se atreven con los libros les encantará poder acercarse a una versión más literaria.
¡Una saga de cómics altamente recomendada!

3 comentarios:

 1. Hola, Arelies!
  La veritat és que mai m'ha cridat la atenció la sèrie de Joc de Trons, però sí que volia provar els llibres. I potser millor agafar el còmic, que sembla molt entretingut!

  Petons <3

  ResponderEliminar
 2. Hola ^^ La veritat és que jo sóc més dels llibres de George. R. R. Martin XD Els cómics semblen entretinguts però no m'acaben de cridar l'atenció *^^*

  Petooons!

  ResponderEliminar
 3. Hola Arelies! Ehh he estudiado francés pero no me siento lo suficientemente capaz de escribirlo en francés así que espero y me entiendas! :D Soy Paola y me encantan los cómics pero nunca he leído Juegos de Tronos, siendo sincera no sabía de ellos (*no me golpees) Pero ahora estoy ansiosa por leerlos. Antes de irme te quiero comunicar que te he nominado para un tag que espero y puedas hacer. Te dejo el link: http://historiasporimaginar.blogspot.mx/2015/08/book-tag-este-o-este.html
  Saluditos! Au Revoir!

  ResponderEliminar

Windows 7 Pointer