Foto-reseña: El còmic de Joc de Trons | El cómic de Juego de Tronos

31.5.15

Ficha técnica:

Joc de trons: El còmic | Game of thrones: The comic
de George R.R.Martin ★ 2012
publicado por Fanbooks, Grup 62  176 páginas   15€
 ★ ★ ★ Comprar

Sinopsis:


La història èpica de més èxit dels últims temps. En una terra on els estius poden durar dècades i els hiverns tota una vida, està a punt d'esclatar el conflicte. El fred s'acosta, i en les estepes del nord, a Hivèrnia, forces sinistres i sobrenaturals esperen rere el Mur que protegeix el reialme...De tots els creadors de fantasia èpica, Martin és, de bon tros, el millor. 

Foto-reseña:

Català + Castellano
Soc una gran amant de la saga Canción de hielo y fuego, tan dels seus llibres com de la seva adaptació televisiva Joc de Trons. Ja fa temps que vaig fixar-me en l’existència dels còmics de la famosa saga de fantasia èpica, i ara que he pogut llegir-ne el primer, us en porto la meva opinió.

***
Soy una gran amante de la saga Canción de hielo y fuego, tanto de sus libros como de su adaptación televisiva Juego de Tronos. Ya hace tiempo que me fijé en la existencia de los cómics de la famosa saga de fantasía épica, y ahora que he podido leer el primero, os llevo mi opinión personal.
El còmic es presenta com una adaptació fidel dels llibres, conservant els moments i diàlegs més emblemàtics. Les pàgines son a color i seguim les peripècies de les famílies nobles de Ponent, com els Stark, els Lannister, els Baratheon, els Targaryen, entre altres.

***
El cómic se presenta como una adaptación fiel de los libros, conservando los momentos y diálogos más emblemáticos de éste. Las páginas son a todo color y seguimos las peripecias de algunas de las familias nobles de Poniente, como los Stark, los Lannister, los Baratheon, los Targaryen, entre otros.

Una cosa que em pensava abans de començar aquest còmic, es que correspondria a tot el primer llibre de la saga, i no es així. Aquest primer còmic equivaldria, si fa o no fa, a la primera quarta part del primer llibre.

***
Algo que pensaba antes de empezar este cómic es que correspondería a todo el primer libro de la saga, y no es así. Éste primer cómic equivaldría más o menos, a la primera cuarta parte del primer libro.

Un punt molt positiu es que no he trobat masses canvis respecte als llibres. En quant a l’historia, aquesta es conserva totalment intacta (Trobo que això es genial, ja que conserva l’essència de l’historia en la seva plenitud), si tingués que destacar algun canvi seria únicament la personificació d’alguns personatges (Com una Daenerys bastant gran tenint en compte que té 12 anys, o una Catelyn molt jove), però trobo que això es bastant secundari, ja que qualsevol amant de Joc de Trons gaudirà moltíssim del còmic sense importar aquests petits detalls.

***
Un punto muy positivo es que no he encontrado demasiados cambios respecto a los libros. En cuanto a la historia, ésta se conserva totalmente intacta (En mi opinión ésto es genial, ya que conserva la esencia de la historia en su plenitud), si tuviera que destacar algún cambio sería únicamente la personificación de algunos personajes (como una Daenerys bastante grande teniendo en cuenta que tiene 12 años, o una Catelyn muy joven), pero creo que esto es bastante secundario, ya que cualquier amante de Juego de Tronos disfrutará muchísimo del cómic sin importar estos pequeños detalles.

En el meu cas m’ha encantat poder reviure els inicis d’aquesta meravellosa historia de fantasia èpica a través d’un format diferent del que estic acostumada. M’han encantat els seus dibuixos i com s’han representat la majoria dels personatges i els espais de Ponent i Essos. Recomano moltíssim aquest còmic als amants de la saga escrita per George R.R. Martin, a la vegada que als seguidors de la sèrie que no s’atreveixen amb els llibres: El còmic de Joc de Trons és molt ràpid de llegir i encantarà a tots per igual.
  ***
En mi caso me ha encantado poder revivir los inicios de esta maravillosa historia de fantasía épica a través de un formato distinto al que estoy acostumbrada. Me ha encantado cómo se han representado la mayoría de los personajes y los espacios de Poniente y Essos. Recomiendo muchísimo este cómic los amantes de la saga escrita por George RR Martin, a la vez que los seguidores de la serie que no se atreven con los libros: El cómic de Juego de Tronos es muy rápido de leer y encantará a todos por igual.
¡Y hasta aquí la foto-reseña!
¿Que os ha parecido éste cómic? ¿Lo habéis leído? ¿Os ha gustado tanto como a mi?
¡Contádmelo en los comentarios! :)
Un beso,

Windows 7 Pointer